Koulutukset

Livenä Lohjan Nummella tai etänä Zoomissa

Yksilöllistä opastusta sinulle ja koirallesi!

Sinä osaat - joskus sitä vaan tarvitsee valmentajan silmiä, huomioita ja ideoita, jotta joku pala oman koiran oppimisessa tai treenissä loksahtaisi kohdalleen.

Varaa oma aika, nähdään Ankeleella tai Zoomissa, ja pistetään aivot töihin. Sydämestä käsin. Oivaltamisen ja onnistumisen riemua!

Katja Tikkujuttu

pikkurahalla Iso investointi osaamiseen

Verkkokurssi - opi missä ja milloin tahansa

Harmoninen ja tarkka jäljestäjä

Himo etsiä, löytää ja ilmaista pieniä jälkiesineitä - siitä on hyvä jälkikoira tehty. Tule mukaan oppimaan, miten vahva esineilmaisu rakennetaan ja miten jälkikoiran pohjakoulutus kannattaa tehdä. Tämä kurssi on varsinkin sinulle, joka uskallat rakentaa jäljestämisen pohjat esine-etsinnän varaan sen sijaan, että paketoit koiran askelista löytyvän ruoan ja menoa jarruttavan jälkiliinan väliin!

Hakupistot ja ilmaisu kuntoon

Kerrankin harjoitus, jossa saadaan monta kärpästä yhdellä iskulla, eikä jokaista taidonpalaa tarvitse opettaa erikseen! Sellainen on risteilyharjoitus, jolla saavutetaan mielestäni enemmän kuin millään muulla hakutreenillä. Vaikkei lähettyvilläsi toimisi sopivaa hyvän mielen hakuryhmää, nappaa puhelin ja pari kaveria metsään mukaan - etäkoutsina ja risteilyemäntänä teitä opastaa Katja!

Turvallisesti yli esteiden

Luotsaa koirasi PK-tottiksen tai muun lajin vaatimaan hyppykuntoon ilman turhia loukkaantumisia, rasitusvammoja ja kohtalokkaita virhearviointeja. Huono hyppy voi pahimmillaan olla koiran urheilu-uran loppu. Hyppääminen on kuitenkin taito, jota voimme koiralle opettaa.

Oikotie oppien hankintaan

Starttikurssit verkossa!

Hakustartti

Hakukoiran koulutuksen perusharkat - risteilyn ja ilmaisun opettamisen salat!

37,00

Hyppystartti

Hyppytekniikan perusteet - turvallisesti kohti PK-hyppynoutoa!

37,00

jälkistartti

Jälkikoiran koulutuksen perusteet - motivoitunut ja tarkka jälkikoira!

37,00

Jälkistartti - Lähde mukaan helposti verkossa!