SmartDOG-testaus

Tunne koirasi!

SmartDOG-testit pohjautuvat uusimpaan koiratutkimukseen ja antavat sinulle tietoa koirasi kognitiivisista ominaisuuksista ja persoonallisuuspiirteistä.


Lähes kaikkiin testeihin sisältyy pääsy tietokantaan, jossa voit vertailla koirasi tuloksia rodun keskiarvoon ja kaikkien testattujen koirien keskiarvoon.


  • ongelmanratkaisun strategiat
  • sinnikkyys
  • itsehillintä vs. impulsiivisuus
  • kyky lukea ihmisen elekieltä
  • muisti
  • looginen päättely
  • oppimisnopeus

Tuo koirasi testiin!

Olen lisensoitu smartDOG™-testaaja. Tutustu testeihin ja varaa koirallesi testiaika osoitteessa smartdog.fi!

Testaan jatkuvasti Tikkujutun tiloissa Leppäkorvessa, Lohjan Nummella (ent. Nummi-Pusula).

Suoraan ajanvarauslinkki tänne: https://vello.fi/smartdog/lohja

Hei, innokas harrastaja, jalostustyölle omistautunut kasvattaja tai aktiivinen yhdistys / porukka / yritys - voit myös järjestää ikioman testipäivän!

Lainaa Tikkujutun tiloja tai kutsu minut muualle testaamaan!
SmartDOG palkitsee testipäivien järjestäjät, kasvattiensa testausta tukevat kennelit ja useamman kuin yhden koiran testauttavat koiranomistajat hyvillä alennuksilla.

Testipäivään tarvitaan noin 3 m x 5 m kokoinen häiriötön ja lämmin sisätila, vesipiste ja WC. 

Tiedustele alla mainittuja vaihtoehtoja sähköpostitse: [email protected]

Päivä porukallesi Tikkujutun tiloissa

Kun järjestät tapaamisen kasvateillesi tai treeniporukallesi Lohjan Nummella, käytössänne on myös Tikkujutun sosiaalitilat, koulutuskenttä ja maastoalueita! Testipäivä on yhdistettävissä koulutuspäivään ja/tai kasvattaja-alennukseen.

Testaus kasvateillesi kennelpäivässä

Kutsu testaaja kasvattitapaamiseen! Reilu -20% alennus testien normaalihinnoista kaikille kasvattamillesi ja omistamillesi koirille! Kaupan päälle saat yhteenvetoraportin ja entistä selkeämmän kuvan jalostusvalintojesi vaikutuksista!

SmartDOG POP UP paikkakunnallasi

Kutsu testaaja omalle paikkakunnallesi päiväksi tai viikonlopuksi! POP UPin järjestäjän palkkiona saat -50% alennuksen yhden oman koirasi testistä. SmartDOG POP UP -testipäivä on yhdistettävissä Tikkujutun koulutuspäivään.

Tehdään SmartDOG -tiedettä!

Millainen eläin on koira? Miten rodut tai eri ikäiset koirat tai sukupuolet eroavat toisistaan? Koirasi testauttamalla olet myös mukana tekemässä koiratutkimusta!

SmartDOG Oy on koira-alan asiantuntijayritys, jonka perustaja on Katriina Tiira, FT, biologi ja eläinten käyttäytymistutkija. Katriina on kehittänyt smartDOG -testit.

Jälkistartti - Lähde mukaan helposti verkossa!