Viiden workshopin päivä!

Syyslomapäivän täydeltä oivalluksia ja iloa - viisi workshoppia, tervetuloa!

Aikataulu ja workshopit:

  • Klo 10 Aamukahvit
  • Klo 11 Terve harrastuskoira: hyppytekniikka
  • Klo 13 Koiran kouluttamisen ABC
  • Klo 15 Taukokahvit
  • Klo 16 Turvataidot: luoksetulo vahvaksi
  • Klo 18 Palkkioiden ja vahvisteiden taikaa
  • Klo 20 Turvataidot: irrotus vahvaksi

Ota päivään omat eväät mukaan! Kahvitunneilla tarjoan kahvia ja teetä (vapaaehtoinen maksu kahvikassaan).

Jokainen workshop sisältää:

Kesto noin 1 h 45 min


  • Lyhyt luento tai luento+demo aiheesta, kysymyksiä ja keskustelua!
  • 1-4 koiraa tekemässä workshopin teemaan liittyviä harjoituksia. Suunnitellaan, katsotaan ja analysoidaan koirien treenejä - kaikki osallistujat oppivat!
  • Workshopin teemaan liittyvät mobiilisovellus DogssAppin valmennuspaketit hurjassa alessa (voimassa vain 17.10. ja vain workshoppien osallistujille)

workshopit

11.00 Terve harrastuskoira: hyppytekniikka

Harrastatko lajia, jossa koiran tehtäviin kuuluu estehyppyjä? Tunnistatko oikeanlaisen hyppytekniikan, joka ei riko koiraa? Miten sitä voi harjoitella?

13.00 Koiran kouluttamisen ABC

Mikä mekanismi toimii taustalla aina, kun koira oppii jotain - toivottua tai ei-toivottua? Mitä työkaluja meillä on, kun haluamme koiran oppivan uuden asian, tai tekevän jotain entistä enemmän tai vähemmän? Tämän workshopin jälkeen tunnet ABC-analyysin ja katsot koiran käyttäytymistä ja oppimista uusin silmin! Elämä koiran kanssa helpottuu heti!

16.00 Turvataidot: luoksetulo vahvaksi

Vahva ja luotettava luoksetulo voi pelastaa koiran hengen! Miten sitä voi harjoitella niin, että se alkaisi toimia tilanteessa kuin tilanteessa? Kuulet esimerkkejä ja kokemuksia "taikasanasta", tehdään harjoituksia koirien kanssa ja pääset helposti ottamaan samat opit käyttöön!

18.00 Palkkioiden ja vahvisteiden taikaa

Mitä ovat palkkiot? Entäpä vahvisteet? Vahvisteilla on aivan valtava merkitys koiran koulutuksessa - millainen? Onko sinulla ollut hankaluuksia leikkimisessä tai koiralle sopivien herkkujen löytämisessä? Tässä workshopissa käydään palkkaneuvottelut koirien kanssa ja pistetään tarvittaessa makutesti tai leikkikoulu pystyyn! Opit myös kysymään koiran mielipidettä tehtävän kautta.

20.00 Turvataidot: irrotus vahvaksi

Irrotus ilman konfliktia on lelupalkkauksen ehdoton edellytys! Ja jos koira poimii suuhunsa jotain vaarallista, vahvaksi koulutettu irrotus voi pelastaa koiran hengen! Miten irrotusta voi harjoitella niin, että se alkaisi toimia tilanteessa kuin tilanteessa? Ainakin viisi eri tekijää voivat tehdä irrottamisesta hankalaa koiran näkökulmasta - miten irrotus rakennetaan pikku askelin ja onnistumisten kautta?

Ilmoittaudu mukaan!

Iloisiin tapaamisiin syyslomaviikon maanantaina 17.10. Lohjalla (Dogheal, Takasenkatu 49)! Tapahtuma on myynnissä Tikkujutun ajanvarauskalenterissa ennätyshuokeaan tutustumishintaan:

Valitse tästä osallistumisoikeus koko päivään vain 39 e! Tämä on edullisin vaihtoehto, jos arvelet ehtiväsi paikalle useampaan kuin kahteen workshoppiin!

Workshopit tästä varattavissa myös yksittäin, tutustumishintaan vain 14 euroa/workshop!

Koirakkopaikan workshoppiin voit varata tästä kalenterista niin kauan, kuin paikkoja riittää! Enintään 4 koiraa/workshop. Pienen lisämaksun maksat paikan päällä: 14 e/koira/workshop. Huom. tietoteknisistä syistä koirapaikka varataan workshopin toiselle tunnille:

Kirjoittajasta

Katja Kontu | Kouluttaja & yrittäjä, Tikkujuttu | Lisensoitu smartDOG-testaaja |
Yhdessä onnistumisen riemua!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}